Roei mee!

Mark en Kai geven alles, doe je mee?

Help Mark en Kai zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderkankeronderzoek. Op de startdatum van de TWAC, 12 december, start de Row4Cancer roei-challenge. Maak een donatiepagina aan, vraag je vrienden, familie en bekenden jouw prestatie te steunen met een donatie en roei zoveel mogelijk kilometers op een ergometer. Meedoen kan individueel of in een team (zelfs met je vereniging!).

Doel is om met alle deelnemers samen 5.000 km op ergometers te roeien en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderkankeronderzoek. We vragen je een uiterste inspanning te leveren om minimaal € 1.000 aan donaties bij elkaar te roeien en zo bij te dragen aan deze ambitie. 

Komt 12 december niet goed uit? Geen probleem, je kunt tot en met 24 december roeien. Zo ga je met een goed gevoel de kerstperiode in! Donaties ophalen kan ook nog na afloop van de roei-challenge.

Inschrijven is eenvoudig:

1. Klik hieronder op ‘Roei mee, meld je aan’.
2. Maak jouw actiepagina aan.
3. Deel jouw actiepagina eenvoudig via jouw social mediakanalen zodat je snel veel vrienden, familie en bekenden bereikt en vraag hen jouw deelname te steunen met een donatie. Op jouw actiepagina en via social media kun je updates delen en je donateurs laten zien hoeveel kilometer je hebt geroeid**.
4. Roei mee op 12 december (of als dat niet past uiterlijk 24 december).
5. Maak een foto van het aantal geroeide kilometers op je scherm en upload deze op jouw actiepagina.

 

Schrijf je vandaag nog in!

Roei mee, meld je aan

 

Volg team Row4Cancer op social media:

Instagram   Facebook

 

** Gebruik bij al je social media-communicatie #teamrow4cancer en tag @markslatsofficial en @k.wiedmer. En vergeet de social media-kanalen van Mark en Kai niet te volgen voor updates van hun oversteek.