Mark en Kai geven alles, doe je mee?

Mark en Kai geven alles, doe je mee?
Om Mark en Kai te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel, nodigen we je graag uit om mee te doen. Op de startdatum van de TWAC, 12 december, organiseren we een sponsorroei-event. Roei zoveel mogelijk kilometers op een ergometer en laat je door vrienden, familie en bekenden sponsoren voor deze prestatie. Alleen of in een team. Doel is om met alle deelnemers samen 5.000 km op ergometers te roeien en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek of projecten die bijdragen om het leven van jonge kankerpatiënten te verbeteren en de kans om geluk te hebben om ervan te herstellen, te vergroten. We vragen je een uiterste inspanning te leveren om minimaal € 1.000 aan donaties bij elkaar te roeien en zo bij te dragen aan deze ambitie. 

Komt 12 december niet goed uit? Geen probleem, je kunt tot en met 24 december roeien. Zo ga je met een goed gevoel de kerstperiode in! Donaties ophalen kan ook nog na afloop van het event.
Geen roeier, maar wil je ook graag bijdragen aan onze actie? Te gek! Start hieronder je eigen actie om geld op te halen voor het door Mark en Kai geselecteerde doel!

Inschrijven is eenvoudig
1. Klik op ‘Doe mee’.
2. Maak jouw actiepagina aan.
3. Deel jouw actiepagina eenvoudig via jouw social mediakanalen zodat je snel veel vrienden, familie en bekenden bereikt en vraag hen je te sponsoren. Op jouw actiepagina en via social media kun je updates delen en je donateurs laten zien hoeveel kilometer je hebt geroeid**.
4. Roei mee op 12 december (of als dat niet past uiterlijk 24 december).
5. Maak een foto van het aantal geroeide kilometers op je scherm en upload deze op jouw actiepagina.

Schrijf je vandaag nog in!

*Bron: Volksgezondheidenzorg.info
** Gebruik bij al je social media-communicatie #teamrow4cancer en tag @markslatsofficial en @k.wiedmer. En vergeet de social media-updates van Mark en Kai niet te volgen voor updates van hun oversteek. Je vindt ze op Facebook: Mark Slats  en Kai Wiedmer en op Instagram: Mark Slats en Kai Wiedmer. Ook via de socials van de Maarten van der Weijden Foundation blijf je op de hoogte. 

Graag geven Mark en Kai je de kans om mee te doen aan Row4Cancer. Dit onder voorbehoud van eventueel verder aangescherpte coronamaatregelen.
Mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan, dan zorgen wij ervoor dat het ingezamelde donatiegeld alsnog naar het geselecteerde project gaat. Het is voor ons ondoenlijk om een groot aantal losse donaties terug te storten. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

+ Start je eigen actie

Opgehaald

18.646
28% bereikt van het totaalbedrag € 65.000
Wij hebben samen al 10.060 km afgelegd
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen