Roei sponsoractie voor Mark en Kai

Iris Overdevest

( Lid van team: Iris & Tops )

Opgehaald

675
135% bereikt van mijn streefbedrag € 500
0% bereikt van mijn doel 300 km
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn moeder Tops en ik zijn een challenge aangegaan om Mark en Kai te helpen om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kinderkanker.

12 december gaan Mark Slats en Kai Wiedmer van start bij de Talisker Whisky Atlantic Challenge. Bijna 5000 km roeien voor de boeg voor deze toppers!! Naast dat het natuurlijk onwijs gaaf is dat deze jongens dit doen, hebben zij nóg een doel. En dat is geld inzamelen voor onderzoek naar kanker bij kinderen vanuit De Maarten van der Weijden Foundation. Het totale streefbedrag is vijfenzestigduizend euro. En om dit te halen willen Tops en ik graag ons steentje bij dragen.

Wij zijn geen pro roeiers, maar vinden het tof om ons op deze manier hiervoor in te zetten. Wij willen de gehele periode dat Mark en Kai op zee zijn, zelf 300 kilometers roeien. Onze motivatie? Mark en Kai roeien élke dag!

Benieuwd of wij dit halen? Doneer een beetje en help de kids!

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.